Nieuws over de iPhone 15 hoesjes

Apple staat bekend om zijn conservatieve benadering van design, waarbij grote visuele veranderingen zeldzaam zijn. Gemiddeld heeft Apple de neiging om minstens twee generaties lang dezelfde esthetiek te behouden.

Volgens de meeste geruchten zal dit jaar echter een groot jaar zijn voor de iPhone. Aangezien de iPhone 15 serie een aantal ogenschijnlijk opmerkelijke ontwerpwijzigingen zal introduceren. Dit op de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max (of iPhone 15 Ultra). Deze omvatten gebogen en kleinere randen, een titanium chassis en uiteraard een grotere camera.

Uitgelekte informatie

In een video voerde de Japanse site Mac Otakara een interessant experiment uit, dat later werd opgepikt door MacRumors. Het betrof het samenstellen van wat we aannemen als dummy-iPhone 15 modellen (althans op basis van de huidige lekken) en hoesjes die compatibel zijn met de huidige iPhone 14 serie.

Als gevolg hiervan was alleen het iPhone 15 Plus model compatibel met het huidige iPhone 14 Plus hoesje. Dit betekent dat de veranderingen in werkelijkheid groter kunnen zijn dan op papier. Bovendien zullen de iPhone 14-, iPhone 14 Pro- en iPhone 14 Pro Max hoesjes naar alle waarschijnlijkheid opnieuw incompatibel zijn met de volgende generatie smartphones.

Visuele aspect belangrijk

Hoewel dat sommige mensen misschien afschrikt, is er als het gaat om de lancering van een nieuw vlaggenschip niets zo spannend als een ontwerprevisie. Smartphones zijn de laatste tijd erg goed onder de motorkap geworden. Kies daarom voor je telefoon voor een iPhone 15 hoesje van smartphonehoesjes voor de ultieme bescherming. 

En het visuele aspect speelt een steeds belangrijkere rol bij het aantrekken van potentiële kopers. Gelukkig zal de iPhone 15 serie uitkomst bieden. Als de klassieke versies niet profiteren van de nieuwe esthetiek, zullen ze het Dynamic Island van de iPhone Pro van dit jaar overnemen. 

Het dunste en lichtste iPhone 15 telefoonhoesje

Dit jaar zullen er ultradunne en lichte iPhone 15 telefoonhoesjes gemaakt worden met behulp van hoogwaardige 600D-aramidevezel (ook bekend als Kevlar). Er is sprake van geavanceerde technologie, waaronder MagSafe SlimBoard™ en Fusion Weaving.

iPhone 15 MagSafe-hoesje

Er is weinig discussie over MagSafe tussen de vele iPhone 15 geruchten. iPhone 15 wordt geleverd met MagSafe. Je kunt het apparaat aan een hele reeks MagSafe-accessoires bevestigen voor een geweldige gebruikerservaring.

Zeker als je een iPhone 15 hoesje gaat gebruiken en toch wilt profiteren van de MagSafe-technologie. Kies dan voor een MagSafe-compatibel telefoonhoesje dat een sterke magnetische kracht uitoefent.

Beschermend telefoonhoesje voor iPhone 15

Naast het slanke iPhone 15 hoesje komt ook de Pro serie uit, die veel beter beschermt tegen vallen en niet te vergeten krassen en slijtage.

MagSafe en Qi2 Opladen

Ongetwijfeld zal de iPhone 15-reeks MagSafe ondersteunen, dat voor het eerst werd geïntroduceerd met de iPhone 12.

Bovendien ondersteunen alle iPhones Qi draadloos opladen. Qi is een open, universele oplaadstandaard gecreëerd door het Wireless Power Consortium (WPC). Qi2 is een nieuwe standaard voor draadloos opladen, gebaseerd op hetzelfde idee als Apple’s MagSafe.