Incontinentie bij mannen en vrouwen: de impact op het dagelijks leven

Op het moment dat je te maken hebt met incontinentie, vind je maar al te goed dat dit erg vervelend kan zijn. Niet alleen kan het voor een onzeker gevoel zorgen, maar het kan bepaalde situaties ook weer net even wat onaangenamer maken. En dat voorkom je als het kan het liefste. Redenen genoeg dus om je wat meer in te gaan lezen over alle opties die er zijn om de impact drastisch te verlagen. Met een paar kleine investeringen kun je dat al gelukkig mogelijk maken. In dit blog helpen we je alvast op weg met een paar handige tips.

Bepaalde taken kun je net even wat minder goed uitvoeren

Een van de grootste nadelen van het te maken hebben met incontinentie, is dat bepaalde taken minder goed uit kunnen worden gevoerd. Denk daarbij aan het beoefenen van je favoriete sport, een avond borrelen met een gezellig gezelschap of het ondernemen van activiteiten met de kinderen of kleinkinderen. Dit zijn natuurlijk allemaal voorbeelden van situaties waar je graag lekker actief wilt zijn. Door daar de nodige voorbereidingen voor te treffen, kom je gelukkig niet voor vervelende momenten te staan.

Verschillende middelen om de incontinentie net even wat draaglijker te maken

Maar wist je dat er een hoop middelen bestaan waarmee je incontinentie aanzienlijk kunt beperken? Denk daarbij aan het gebruik van hulpmiddelen zoals verband voor het ondergoed, bijvoorbeeld van het merk Tena men. Voor zowel heren als voor dames is er een erg divers aanbod om uit te kiezen. Verdiep je daarom dus ook zeker een keer goed in, zodat je daar meteen een erg concreet beeld van krijgt. Dat maakt het shoppen van de juiste soort hulpmiddelen meteen weer wat makkelijker om te doen.

Shop je favoriete hulpmiddelen erg makkelijk online

Het beste van alles? Vandaag de dag kun je de beste hulpmiddelen – zoals van het merk Tena lady – erg makkelijk online shoppen. Je kunt daardoor meteen verschillende reviews van andere consumenten lezen, zodat je meteen een erg goed beeld kunt vormen over hetgeen wat wel of misschien ook niet voor je werkt. Maar je hoeft ook niet langer meer een bezoek te brengen aan een drukke supermarkt of drogisterij als je de hulpmiddelen nodig hebt. Start je binnenkort al een keer met het doen van de nodige inkopen waarmee je de incontinentie beter draagbaarder kunt maken?