Hoe zorg je dat jouw telefoon vele jaren als nieuw blijft? 

Het kan je niet ontgaan zijn dat het leven het afgelopen jaar aanzienlijk duurder is geworden. De energieprijzen stijgen voortdurend, de inflatie breekt record na record en dan moet de winter nog komen. Veel mensen zoeken naar mogelijkheden om op hun vaste laten te besparen. Die zijn er volop, maar je moet weten waar ze te vinden zijn. Een van de dingen die je veel geld kan besparen, is door minder geld uit te geven aan bellen. Wij laten je graag zien hoe je op een heel simpele manier veel langer met je telefoon kunt doen om zo heel veel kosten te besparen. 

Neem een sim-only abonnement 

Veel mensen hebben een telefoon met een abonnement. Dat houdt in dat je iedere maand een vast bedrag betaalt om te kunnen bellen. Een groot deel van deze kosten wordt gemaakt vanwege je telefoon. Je kunt iedere twee jaar een nieuwe telefoon nemen, maar die moet wel betaald worden. Het is daarom aan te raden om je oude telefoon langer te gebruiken. Heb jij bijvoorbeeld een iPhone 12 Pro, koop dan een hoesje voor iPhone 12 Pro zodat je je telefoon optimaal beschermt tegen allerlei ongelukjes. Laat je je telefoon een keer vallen en heb je er geen hoesje om? Dan is de kans groot dat je scherm gebroken is, dat je grote krassen op je telefoon hebt en noem het allemaal maar op. Neem vervolgens een sim-only abonnement zodat je enkel je belkosten hoeft te betalen en niet je telefoon hoeft af te betalen. 

Kies voor een multifunctioneel hoesje

Als je het vervelend vindt om veel op zak te hebben, dan kun je kiezen voor een smartphonehoesje waar je ook je pasjes in kunt opbergen. Hierdoor hoef je enkel je telefoon mee te nemen wanneer je de deur uitgaat en dan heb je alles bij de hand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets vergeet of dat je steeds moet controleren of je je portemonnee nog op zak hebt. Er zijn hoesjes in vele designs beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die niet alleen praktisch is, maar die ook echt mooi is. Bekijk de mogelijkheden eens en bestel er vandaag nog een. 

Koop online voor extra voordeel 

Als je kosten wilt besparen op je hoesje, koop deze dan online. Je kunt online namelijk veel mooie aanbiedingen vinden. Bovendien kan het lastig zijn om precies dat hoesje te vinden dat geschikt is voor jouw telefoon. Online kun je gewoon aangeven welk merk je hebt en vervolgens krijg je alle opties te zien. Zo kun je het perfecte hoesje in een mum van tijd vinden voor een prijs waar je niet wakker van hoeft te liggen. Bestel je vandaag, dan wordt het morgen al geleverd.