Zo voorkom je een badtrip tijdens truffels en paddos 

Een badtrip is ontzettend vervelend, maar kan iedereen overkomen. Zo hoef je niet altijd maar goede ervaringen te hebben met drugs. Bij psychedelische drugs komt het vaker voor doordat deze soort drugs ook aan de haal gaat met je gedachtes en visuele beleving. Bij een badtrip kan jouw gevoel ineens compleet veranderen. Zo krijg je negatieve denkpatronen, het kan zijn dat je vervelende visioenen ervaart en/of hallucinaties. Maar er is wat aan te doen gelukkig. 

Dit kan je doen om een badtrip te voorkomen 

1.     Kies voor een goede omgeving 

Voordat je drugs inneemt wil je zeker zijn van een prettige omgeving. Zorg ervoor dat je alleen drugs inneemt met de juiste vrienden die je goed kent. Vertel ze ook wat je spannend vindt van tevoren, zo weet iedereen wat zijn of haar grenzen zijn. Voor psychedelische drugs zoals truffels wil je zorgen voor een kleurrijke omgeving en met een positieve vibe. Dit kan zijn een kleurrijk festival of gewoon bij iemand thuis. Donkere bossen zijn vaak niet de beste omgeving voor het gebruiken van psychedelische drugs. 

2.     Weet wat je inneemt 

Inmiddels zijn er heel veel verschillende soorten drugs. Vooral de designer drugs zijn in opkomst, deze drugssoorten zijn vaak nog niet veelvuldig getest. Koop dus je drugs bij een betrouwbare smartshop en niet zomaar op straat. Bij truffels kan je bijvoorbeeld gewoon langs bij een smartshop. 

3.     Water en gezond eten 

De hoofdregel bij het voorkomen van een badtrip is dat je geen andere drugs inneemt. Ook geen alcohol tijdens een trip. Dit kan zorgen voor negatieve effecten. Kies gezond eten en gewoon water om te drinken. Bij psychedelische drugs wil je suikers voorkomen als je in je trip wil blijven. Deze zorgen namelijk dat de trip in hevigheid afneemt. Dus wanneer je toch een badtrip hebt zorg dan voor iets van dextro of andere snelwerkende suikers als je uit je trip wil komen. 

Blijven hangen in een badtrip

Het blijven hangen in een badtrip is voor gezonde mensen niet mogelijk. Wanneer jij een geschiedenis hebt van psychische klachten kan het zijn dat je blijft hangen in een trip. Maar zelfs wanneer jij psychische klanten in het verleden hebt gehad is dit nog steeds uiterst zeldzaam. Een badtrip is dus eindig en je kan bij paddos en truffels het laten stoppen binnen 5 tot 10 minuten met dus de inname van suikers.