De leukste producten voor in jouw tuin? Je vindt ze hier

Wil jij je tuin weer een opfrisbeurt geven? Wij geven je tips voor de leukste producten in je tuin. Lees snel dit artikel voor goeie tips

De tuin, het plekje waar we in de zomers heerlijk uitrusten en onze tijd pakken. Sommige tuinen zijn strak en voorzien van tegels terwijl anderen weer vol staan met groene borders en waar de vlinders dartelen. Een tuin is een verlengstuk van je huis en hier wil je dus ook gewoon mooie producten in neerzetten. Van een goede tuinset tot misschien wel een sterke BBQ. Wij zetten allerlei producten op een rij die echt in jouw tuin thuishoren.

Groene wanddecoratie 

Waarschijnlijk heb jij een schutting, of misschien een kale muur. Hoe heerlijk is het dan om die aan te kleden met groene wanddecoratie. Dit kan je bijvoorbeeld doen door oude aardappel kratjes op te hangen en deze te vullen met bloemen. Deze aardappelkratjes kan je vinden tussen de VidaXL producten. Hier vind je ze ook nog in verschillende kleuren en maten en heb je liever imitatie planten, ook die zijn verkrijgbaar via de website. 

Een kruidenkas 

Tegenwoordig hebben ze ook al bij supermarkten leuke acties met gratis zaadjes die je krijgt bij je boodschappen. Hoe leuk is het om deze te laten groeien in je eigen kas. Een kruidenkas zorgt voor extra groen in de tuin en het stimuleert je ook nog eens om lekker creatief buiten te zijn. Oja, en het scheelt je uiteindelijk ook nog eens in de portemonnee. 

Vogelhuisjes 

Een groene tuin verdiend ook wildlife. We hebben het natuurlijk niet over herten en wilde zwijnen, maar kleine vogels. Want je kan ze uitnodigen door dagelijks wat voer achter te laten in de tuin en ook door vogelhuisjes op te hangen. Je hebt deze huisjes in alle soorten en maten. Of schilder en timmer ze zelf en maak bijvoorbeeld een maquette van je eigen woning. 

Lichtsnoer 

In de winter ga je toch niet zo snel in de tuin zitten. Dit komt natuurlijk vooral doordat het snel ongezellig wordt in de tuin. Het groen is veelal vertrokken en het wordt een stuk kouder. Maar je kan meer warmte in je tuin krijgen door een leuk lichtsnoer op te hangen. Misschien ken je ze wel van bruiloften of tuinfeesten. Deze lampjes hoeven niet duur te zijn en zorgen voor enorm veel sfeer. 

Creatieve zithoek 

Zorg voor een gezellige zithoek. Dit kan je doen op allerlei manieren. Je kan er een mooie tuinset neerzetten, maar je kan ook al heel ver komen met een bierbank of legertafel met leuke stoelen. Probeer vooral creatief te denken. Kleed de zithoek aan met leuke een paar producten van hierboven en je hebt een heerlijke plek waar je zelfs in de winter wil gaan zitten. 

Meer leuke tuinproducten 

Zoals je ziet kan je dus van alles in je tuin neer zetten om meer sfeer te krijgen. Heb jij weleens nagedacht over een waterbestendig kunstwerk. Dit kan zijn een doek, maar je kan ook kiezen voor een standbeeld. Er zijn heel veel opties voor leuke producten in je tuin. We hebben onze tuin weer leren waarderen, en dat moeten we blijven doen.