Langer genieten van seks door je orgasme uit te stellen

Maar liefst 14% van de mannen komt regelmatig te vroeg klaar tijdens seks met hun partner. Het is een van de meest voorkomende oorzaken van een mislukte intieme avond. De hoogste tijd dus om iets te doen aan premature ejaculatie. Gelukkig zijn daar verschillende methodes voor. Via bepaalde oefeningen ben jij in staat om je orgasme uit te stellen. Daarnaast speelt het mentale aspect een belangrijke rol om beter te presteren in bed.

Oefenen om het langer vol te houden

Je hebt elke dag de gelegenheid om je uithoudingsvermogen te trainen. Dat is overigens helemaal niet lastig. Het probleem is dat de meeste mannen met het verkeerde doel voor ogen masturberen. Ze proberen eenvoudigweg zo snel mogelijk klaar te komen. Terwijl dat bij seks met een partner juist niet de bedoeling is.

Neem rustig de tijd tijdens het masturberen

Door anders te masturberen train jij jezelf om het langer vol te houden. De zogenaamde stop-starmethode is een uitstekende manier. Hierbij neem je rustig de tijd. Wanneer je voelt dat je bijna een orgasme krijgt, stop je. Ga kort daarna weer verder. Herhaal dit proces meerdere malen. Door dit vaak te oefenen ben jij in staat om je orgasme uit te stellen tijdens seks met een partner.

Stress in het dagelijks leven is een factor

Eigenlijk gaat alles minder goed wanneer je veel stress ervaart. Dat geldt dus ook voor seks. Overspannenheid en depressiviteit zorgen er uiteindelijk alleen maar voor dat je minder goed presteert in bed. Wellicht ben je erg nerveus wanneer je met iemand seks hebt. Al deze factoren zorgen ervoor dat je minder controle hebt over je orgasme. Probeer dergelijke problemen bij de wortel aan te pakken.

Gebruik in geen geval medicijnen om het langer vol te houden

Op het internet tref je verschillende sites aan die medicamenten aanbieden om je orgasme uit te stellen. Die werken nooit. Sommigen hebben eenvoudigweg geen enkel effect. Andere pillen en tabletten zijn verantwoordelijk voor sterke bijwerkingen. In potentie zijn ze zelfs gevaarlijk. Gebruik daarom nooit medicamenten om je orgasme uit te stellen. In plaats daarvan is het verstandiger om via tips van experts je zaadlozing uit te stellen. In dit artikel over orgasme uitstellen lees je alles over de oorzaken en tref je nog veel meer adviezen aan om beter te presteren in bed.